Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


ur alla ensamheter

 

innan jag tar på mig gälarna och dyker ner i havet ska jag ta av dig din oskuld och dina vingar, färga dem i silver och lägga dem under bröstbenet. det är ingen hämnd, det är ingen sorg, det är en del av mig. du är en del av mig.

drar fingret längs en grånad gren. den svarar inte som jag vill. gällt skriker den. håll kvar. håll. och utan förvarning drömmer jag igen. hur du rör mig. stryker mitt mjuka hår och undrar om jag tycker om dig.

hey baby. jag knarkar ditt leende och ditt sammet. omdefinierar mig under stundom. stunder som den här. så blev du aldrig banal. jag alltid sakral. sårbarheten ligger alltid under skinnet på oss. som den hinna av tunn is i början på november.

det finns inga ensamheter när jag kommer upp över ytan.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-03-30 19:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
excellentia
2018-04-02

  Bjarne Nordbö
Riktigt bra.
2018-04-01

    ej medlem längre
En helt fantastisk text man bara vill göra ett fridyk in i, låta dig bäras av känslornas strömmar och ordens trollbindande rytm. Tack för denna juvel.
2018-04-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Bilden av en ensam undervattenstillvaro kommer starkt. Trycket på djupet är stort (ibland nästan överväldigande) och man önskar det fanns mera tillgängligt ljus !!!
2018-03-31

  helenita VIP
Gillar ditt sätt att skriva.
Jättebra o berör
2018-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
du har en fri och sensuell stil som griper tag i mig!
2018-03-31

    Sefarge VIP
Tyvärr så var
Text masken
Där igen!
Berörande skulle
Det stå utan maskinell
Inblanding!
:)
2018-03-31

    Sefarge VIP
Njutbart bedårande!
Tack!
:}
2018-03-31

  lodjuret/seglare VIP
Texter som läses likt en bok kan vara högst omväxlande. Men att läsa texter är mer lika 'slumpens skördar'. Så omtumlande kan de vara. Överraska även den mest kräsna 'upplevare' och överlevnadsfilosof.
2018-03-30

  Nils-Robert
Text som griper tag i hjärtat. Otroligtbra skrivet.
2018-03-30

  Stjärnregn
Lycka att läsa den här texten. Berör djupt. Konst.
2018-03-30

    ej medlem längre
Det är fruktansvärt på alla sätt och vis att jag inte kan skriva så här förbannat bra. Det unnar jag dig.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP