Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en meteor in nattens sken

Ligger i min säng,känner svala lakan mot min kropp
inom mig lyser kärleken,så än finns där hopp
Hela jag glöder likt en meteor i nattens sken
skälver det inom mig från ben till ben
Är det detta som kallas äkta kärlek ,vem vet
för mig har det i så fall varit den yttersta av hemlighet

Trodde jag hade stött på den förr
men nu vet jag att han öppnat min kärleksdörr
dörren till mitt inre ,mitt hjärtas röst
det bultar hejdlöst inuti mitt bröst
hela kroppen min rusar
när du mig sanslöst berusar
din närhet gör mig vek
detta kallar jag äkta kärlek




Fri vers av purpleangel
Läst 613 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-05 23:18



Bookmark and Share


  Propella
Snyggt rimmat i den här också! Det är en konst att få till det, men du lyckas.
2006-06-20

  TBJ
En ljuvlig och behaglig kärleksdikt med fina rim. Mycket angenäm
2006-06-06

  Fredde
Mycket bra rim!
fin dikt..:D
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel