Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jo julen vara än till påska och än längre ju mer kramar vi delar...


JAG SKA GÅ OCH HÄMTA KRAMAR OCH SKÄNKA NÅGRA VIDARE

 

sedan många år

jag till Björnen går

där finns alltid lyckan

med glädje jag smyck'an

Björn betyder mycket han

 

kramar jag ger och lite gott

ger tillbaks av allt jag fått

köper lyktor på Ica 

sätter i taket till fika

då ser vi varandra så bra

och vi blir båda så gla'

 

kramar och puss på kinden

det öppnar upp glädjegrinden

sedan flödar detta livgivande skratt

vi fyller varandra med vår skatt

denna vänskap i alla år består

av för hackor den aldrig går

 

sedan är jag inombords fylld

sen en annan med en kram blir förgylld

mina barn barnbarn vänner

vet hur stort för människan jag känner

de är en del av denna kramars-rundgång

tack vare delandet vidare ingen kram-undergång

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-02 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kramar förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
Bra skrivet.

2018-04-02

  ULJO
Kramar, ett mått på kärlek och tillgivenhet. När helst de ges är de ett viktigt attribut.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP