Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER.SE BLIR VÅRA ORDS HEM

 

med de ord vi väljer att dela

ger vi orden liksom sina kläder

i de meningar vi låter dem vara

ger vi dem känsla av en gemenskap

i det forum vi väljer att publicera dem

ger vi dem ett eget hem 

så när vi hyllar dem

får de lov att existera

utan förbehåll

helt fria




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-04-03 19:57



Bookmark and Share


  Stisse
Så fint du beskriver ordens betydelse och kraft.
2018-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig färgstark tavla till en fin text!
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-04-04

    ej medlem längre
Ja, precis så. Poeter.se är verkligen våra ords hem. Får väl tillägga att akvarellen är mycket vacker.
2018-04-03

  Chawa VIP
Precis så...!
2018-04-03

    ej medlem längre
Fint och sant!
2018-04-03

  DavidM VIP
Välskrivet om det skrivnas betydelse och verkan. Gillar också stilen på målningen, ett suggestivt alster.
2018-04-03

  Valter Örn VIP
Du uttrycker mycket fint min och de flesta andras ords hemkänsla i poeter.se :)
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP