Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


LIVET BLOMMAR

 

de stunder vi möts

vi tar dem tillvara

 

vi ger varandra svar

vi visar att vi lyssnat

 

skogar åkrar ängar

himlen haven fylls

av livsbevisen idag

 

vi möts idag ler glatt

delar våra tankar om

vad i livet som är värt

 

skapar kontakter kopplar in

ser fler på samma väg i livet

vi är alla någonstans vänner

med ett förbiflygande leende

 

själen fylls av kraft och energi

vidarebefordrar glädjen kärleken

ja allt som genererar lycka i livet

 

vi möttes igår 

vi minns i glädje 

dagen idag

 

vi blir mer levande

av det vi inlemmar

av det vi mött

som gjorde

oss alla

glada

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-05 14:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfacetterad ädelsten av kärlek, värme och gemenskap!
2018-04-06

  Ninananonia VIP
Fin i ord och bild..
2018-04-05

  DavidM VIP
Gnistor av liv i dessa strofer, fint konstruerat.
2018-04-05

    ej medlem längre
Din livsbejakande text och din vackra akvarell får mig att le trots att jag har en av mina dystra dagar. Tack!
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP