Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snurra sprätt har det inte lätt att göra familjen mätt


MIDDAGSMAT

I den sena timma,

familjen förnimma,

doften av ett stimm,

som i stekpannan simmat in,

lax som plaska i sås

det är vad det till middag fås!

 

JASSÅ DU VILLE HA GÖS ME ÖS

DU KRÄSNA TÖS ME KLÖS

MJAU MJAU MJAU

MARULK - slurk! Slurk!

nej det var kattmat på burk 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-18 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha underbart.

Tack
2018-04-18

    Sefarge VIP
Ej lätt tillfredsställa
Kräsna töser!
Men deras ljuvliga
Uppenbarelser må
Dem förlåta?
;}

2018-04-18

  Fulbergarn
I brist på sol - fisk, tror jag fixar en fin fisk te middag
2018-04-18

  Poeten Salvador VIP
Med gott humör
2018-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOW!
Mat i rim
vilket stim
sitter nu som
ett lim!
Hjärnan sen
i gott trim!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP