Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELSÅNG

 

i min själ

vill den väl

 

reser mig igen

sången lik en vän

 

sakta svirra opp

når hela min kropp

 

sångfåglarna i kör

väcker liv när jag är skör

 

ger mig livets behag

när sorg kom i min dag

 

morgonens sångare väcka

nattens sångare gäcka

 

skymningen sjunges violett

livet känns plötsligt så lätt

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-19 09:53



Bookmark and Share


  stig wikman
Underbara toner.

KRAM Å APPLÅD.
2018-04-19

  M.Eta
Tänk vad fågelsång kan göra med själen. Så fint!
2018-04-19

  M.Eta
Tänk vad fågelsång kan göra med själen. Så fint!
2018-04-19

  Poeten Salvador VIP
Poesi är rytm och ton, sång. Kanske fågelsång?
2018-04-19

  ULJO
Fågelsång. Så härligt
2018-04-19

  Myy VIP
Vacker lovsång till vårens fågelsång! Visst är det magiskt när naturen vaknar till liv igen!!

2018-04-19

  Viksten
Fint fångat
2018-04-19

  BenGust VIP
Charmant fågladrill i morgonväkten ända intill aftonfläkten.

2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP