Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


innan uppvaknandet

 

allt mitt modiga lägger jag nu under bröstbenet. jag har inte råd att rädas längre. alla farväl och alla outtalade sanningar får vara. du kan inte rädda mig. du kan bara stå vid kanten och se mitt fall. jag faller och lägger mig under bilan. det gör inte längre ont, jag är inte längre rädd, jag sa att jag inte var en krigare. jag är en krigare. jag är den soldat.

jag väcker dig i nästa gryning och smeker ditt bröst.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-21 14:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En riktigt bra text!
2018-05-04

  Suzy med punkterna
Tycker mycket om det lästa...
2018-04-23

    ej medlem längre
Ibland är smärtan så stor att det är först när man ger efter helt för den som den kan avtona. En krigare och poet, minsann!
2018-04-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är en blåsig dag. . .Du har väl kollat linorna och att nödskärmen öppnar? Man använder inte bila nuförtiden. Man äter ju antidepressiva och Bensodiazepiner istället :)
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP