Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


samlat saknat

 

alla floder har jag vänt ut och in. samlat stenarnas vattenhinnor i självets bakgård. du rinner genom. och jag kan bara stilla låta dig flyta undan. ja; det finns ett uppror, det finns en sorg, det finns en vilja starkare än titan att försvara sig. mig. men jag stillar mig. låter skulden landa någon annan stans, lägger oförrätten i ditt knä, stoppar undan  ilskan där den hör hemma och huserar sorgen i mitt hjärta.

Och så drar du mina silvertrådar längs höftkammen. Vrider ansiktet mot. Lägger ett finger mot min läpp. Du tystar mig och håller mig genom natten. Vila älskade. Vila.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-04-22 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar starkt!
2018-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Här ligger ett mönster som är oerhört fascinerande fraktalt och vackert. Svårt att beskriva men det är som en konstfärdigt ordknuten vävnad med bilden invävd i varma mjuka färger !!!
2018-04-24

    ej medlem längre
Jag har aldrig kunnat se det vackra i att lida, det är stort.
2018-04-23

  Suzy med punkterna
Mjukt smeker orden. Vackert!
2018-04-23

  Yrre VIP
Underbart.
2018-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
jag läser din speciella text och ton med intresse - som alltid
2018-04-22

  lodjuret/seglare VIP
Som en sorts dansant träning? Som de tvingar arbetare och andra i Asien någonstans att utföra varje morgon i sina samlingar något före 'dagens arbete' sedan någon tid tillbaka...
2018-04-22

  Nils-Robert
Underbar vacker poesi. Vackra metaforer.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP