Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är din fobi?

 

Jag är livsrädd för hajar
Med lömska ögon
och vita stora sylvassa tänder

 

BLOOOOOOD!

 

 

Jag är flygrädd
Att färdas 10 000 meter upp i luften
och inte ha kontroll
det brukar sätta käppar i hjulet för mig
När jag egentligen vill resa jorden runt

 

 

Men jag är INTE rädd för spindlar
Tycker bara de är en aning luriga
INTE heller rädd för ormar
Tycker bara att de kan vara lite slingriga

 

 

 

Är INTE rädd för att säga för mycket
Göra för många fel, blotta mina brister
Är INTE rädd för att ge min kärlek gränslöst
Inte rädd för att binda mig,
ge varandra utrymme
Är inte rädd för att riskera att få mitt hjärta krossat
av någon som vill mig väl
Även om det gör jävligt ont

 

Du är inte rädd för djupt vatten,
fula fiskar
Du älskar att flyga högt
och köra fort

 

 


Men tydligen är någon som Mig
Din största fobi
Tydligen gör någon som JAG
Dig rädd

 

 


Det får mig att vilja fly till världens ände
Så långt bort från att kunna skada dig
på mina läppar som det bara går
För vad skulle det vara för liv
om du såg på mig som en främling
som skulle kunna överfalla
med för mycket känslor,
Komma med ett bagage
för tungt att orka bära
och jag vill inte vara din största fobi

 

 

Det skulle jag aldrig våga utsätta dig för




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-11 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rädsla för riktig intimitet och närhet är allt vanligare. Allt inte se någon med allt bagage, alla mörka sidor kan vara en rädsla för att se och bearbeta desamma hos sig själv. Riktiga fobier inskränker liv, men fy sjutton för spindlar. Jag klarar bara inte det. Fin omtanke i sista meningen!
2018-05-13

  BenGust VIP
Rädd för demens och
antibiotikaresistens
med förödande
epidemier som
efterföljd.
2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har klaustrofobi. Det skulle jag kanske ha påpekat. Vidare är jag höjdrädd.
2018-05-11

  Fulbergarn
Jag har lite svårt att säga nej, det är jag lite rädd för och din text pratar
2018-05-11

    Sefarge VIP
Fobi,som pojke?
Pilska damer som
först tvingar en äta
Blodpudding och sen
Slår en med mattpiskan
Nöjd?

2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Vi står inte på hajarnas meny.

Flyger gör jag inte igen. Jag var modigare förr. Då flög jag till Etiopien 2 ggr tur & retur.

Reptiler är coola.
2018-05-11

  Rise Little One
Intressant tema!
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP