Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten


igen vandrar jag

 

Jag äger smaken i din mun. Kanske lämnade den aldrig min. I samma sekund som jag försöker förstå ser jag framför mig bilderna av kvinnorna på trottoaren en tidig morgon just innan solen börjat värma. Kvinnor som tvättar familjens tvätt på en bräda fasthållen mellan starka lår. Starka kvinnor i ett land jag känner som mitt. Vattnet rinner emellan och jag vågar inte fråga om jag får ta deras bild. Jag är en resande. En rädd fast i normer och föreställningar. Ändå en nomad. Stående under ett vattenfall tillåter jag mig. Hukande i glödhet sol tillåter jag mig. Om jag ändå gjort en ängel i den rödbruna jorden.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-26 22:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Starka afrikanska färger, fascinerande landskap och människor (Din text manar fram rödbruna bilder och ljudet från trummande svarta män !!!
2018-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
stor kärlek till en man och ett land
- kvar
i vandrerskans själ

2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP