Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömt/porträtt

 

 

 

Hemligen slår rosen ut,

Jag vet bara inte vart jag ska gömma

den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-02 01:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt vackert kärlek
2018-06-03

  ULJO
Är det kärlekens ros. Göm den i ditt hjärta
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP