Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du gillar fart och fläkt, dyka, flyga


"När du har trillat dit"

 

 

Några av dina kännetecken:

 

Våghalsig

 

Fartdåre

 

Svindlande höjder

 

 

 

Du om någon,
kommer utsätta min självdisciplin
för korruption

 

 

 

Du om någon,
Kommer alltid vara beslutet jag tar
Helt,
På egen risk

 

 

 

När det står och väger på tröskeln




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-02 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa risker måste man bara ta. En skön text!
2018-06-04

  BenGust VIP
Fartsyndarna bara ökar i antal.
Så skönt när man nyligen såg
polisen ha drogkontroll. Tänkte
då att dom oxå kollade fartrejsandet,
men tyvärr var det inte fallet.
Fartkamerorna gör sitt, men polis-närvaro på våra vägar är sjuhundra gånger bättre.




2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP