Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundkex/ porträtt.

ikväll tar hundkexet sina första trevande

steg mot knoppbrytning. Kallvindar slår sina lovar

menn varför bry sig om dem då viljan att slita sig

loss är så oändligt större.

 

Vissa kallar det blomning.

Jag kallar det att välja liv.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-07 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP