Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du behöver mig

Vill finnas där

för dig

när hjärtat är krossat

 

Vill bara vara

nära dig

när ångesten griper tag

 

Vill bara hålla

om dig

när tårarna dina rinner

 

Vill bara vara

din vän

när du behöver mig




Fri vers av Cajsa
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-06-08 21:02



Bookmark and Share


  Madjori
Hej Cajsa!
Jätte fint skrivet...säger mycket.....,
man måste ha vänner i vått och torrt.
Hälsningar
Madjori
2006-06-10

  Pulsatilla
Så varmt och tryggt! Här vill jag stana!
2006-06-08

  Nessie
Jättefint skrivet med mycket värme och kärlek i.
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg