Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kama sutra släng dig i väggen"

 

Min favorit ställning är när jag inte behöver tassa på tå

Och kysser dig doggystyle 

Så ditt nackhår reser sig i fosterställning

Och du lutar dig mot diskbänken

Till att sköljas över av åtrå

 

 

 

Två gånger i veckan minst

Vill jag ha dig pang på rödbetan

 

 

 

 

 

Mina fingertoppar nosar i dina gårdar

69:an så att du stönar med ditt hjärta öppet

Och sprider dina tankars ben ut i luften 

 

 

Och vi låter våra hemligheter bli ett förspel 

Trycker upp dem en och en mot väggen i hallen

Badrummet, på golvet, i soffan

Vi kysser, smeker, känner och klämmer

På varje kromosom som föds i orgasm

Är där och nafsar på varje naket ord

Vårt DNA ropat ut

 

 

 

 

 

Du slingrar dina ben runt min hunger

Bdsm smiskar mina tvivel

Med samma kraft som du griper tag i min rumpa

När du ligger på rygg och andas häftigt

När min tunga spänner sig i din mun

Och vi hittar den punkt som kanske borde vara självskriven 

i alla historieböcker

 

 

 

 

 

 

Kama Sutra släng dig i väggen

 

 

 

 

Här kommer viii

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-21 23:32



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Ja,jag är ju en "sucker" för allt som handlar om kropp och sinnen på detta område!
Så vad annat kan jag säga än att jag dras med!!!
2018-08-08

  Nils-Robert
Sensuella rader om det hetaste heta.
2018-07-13

    ej medlem längre
Mycket livfullt om det starkaste två människor kan uppleva..
2018-06-25

  Tomas Karlsson VIP
Underbart! :-)
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP