Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung om lyckliga da\'r

nu har han gått ut skolan vår lille
med lysande betyg och stipendium
alla som kunde tänkas var där
buffé tårta vin öl och kaffe

du hade varit stolt över din dotter
hon fyllde dina skor så bra
vi har många skäl att vara glada
över våra båda ungar du och jag

folk hurrade och sjöng och höll tal
praktiska detaljer löstes smidigt
och jag klarade mig nog rätt hyggligt
det vara bara så ohyggligt tomt

bredvid mig
och jag gråter




Fri vers av Cinemiracle
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-06-09 18:17



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, det är då det känns extra tomt och inget kan fylla den tomheten. Skickar en kram i alla fall...
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle