Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i försommaren

Gud,

Lär mig att härda ut när sommarnatten är som ljusast
och minnena av ett svunnet liv griper tag i mitt väsen

Viska till mig de kunskapsord jag behöver höra
och låt mitt hjärta bli vidöppet och lyssnande

Hjälp mig skapa ett nytt liv för den stund jag har kvar
och ge mig kraften att göra gott för dem jag älskar

All denna förmåga skall Du redan ha lagt i mitt hjärta,
liksom återseendets och kärlekens hopp

Tack för allt jag fått och för att jag orkar trots allt
Jag finner bara inte riktigt vägen till allt det jag vet




Fri vers av Cinemiracle
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-06-10 11:14



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Att sätta ord i sin egen bön är en rik gåva Gud har gett till oss!! Mycket vacker!
2006-06-17

  Tassan
Jättefin bön! "Hjälp mig skapa ett nytt liv för den stund jag har kvar", precis så tänker jag. Han vill att vi är aktiva och då bygger han broar där vi går.
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle