Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


när mitt namn är Debora

 

Debora går sin väg och ändå finns jag där. Som dimhöljd. Och ingen vet om det är en chimär. Där vi går finns inga fyrljus, inga stakade stigar, inga brödsmulor. Ditt ansikte lyser genom natten. I den måne sipprar silvret över huden. Blänker vid vattnet. Stannar med min klocka. Jag brukar säga dun. Men du är allt annat än dun. Du är titan. Stark och vacker där solen ger sig till känna.

Hon vandrar genom öknen och ändå går jag bredvid. Utan vatten. Utan bröd. Utan luften. Jag faller vacker i ditt.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-08 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en avsaknad och frånvaro som lyser genom hela denna vackra text. Ditt inre landskap av dimslöjor och månljus vill man bara vaggas till ro i ett längtansbo.
2018-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
vacker och berörande med den smärta som en stor längtan inte kan undvara...
2018-07-09

  Elaine.S VIP
Wow... så du berör med din prosa. Varje ord är vägt och sammansatt till en text med precis rätt tyngd och närvaro, för mig att läsa och njuta av .
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP