Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ickeode till värmebölja

Melodi: "Sol och vår"


I skön april och maj kom solen fram
då blev man glad och tänkte "ingen skam"
Men nu är hettan in på månad tre
så man har blivit helt på sne'
Ens hjärna skrumpnat till en tanklös boll
på dag och natt man haver tappat koll
Man halkar kring på både kropp och golv
allt innan klockan slagit tolv

När det är värmebölja
kan man inte skölja
sin lekamen ofta nog
Det är ett jäkla sjå
att hålla svetten då
på rätt nivå - det är ett knog!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-13 20:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väl talat, och fullständigt medhåll!
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP