Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nY

 

 

Det är stiltje nu och vackermorgonen

förmår inte att gnugga gruset

ur tröttögonen.

Alldeles stilla är den när solen bryter daggblötan

till myriader av gnistrande små regnbågar.

Just då blåser vanktimmarna bort och man

minns dem knappt 

För arlor som dessa

kan man offra mången natt.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-31 08:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tröttögonen du ger innovationer jämt
riktigt vackert
2018-08-01

    Birgersdotter VIP
Fin spröd text.
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP