Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arkiv 2012 (silver mörknar inte så länge det ligger mot huden o används ofta) - äldre versionen ej uppdaterade.


Hänga mitt halsband runt din hals

 

Som silver mot huden,
i den kemiska reaktionen
Blänker jag mest, tätt mot dig
Allt jag bär runt halsen
Allt som slår inuti bröstet
Pulsen när jag rusar,
Där svetten rinner, kylan och värmen
Bränns extra mycket

 


Jag känner dig smekandes runt min hals
Svart läderrem,
silverram och rödklädd sammet
Där inuti slår DU i min eufori

 


Din kärlek har klängt sig runt min ekvator
Som jupiters månar, mitt favoritsmycke
Med alla känslor hängandes om mig dagligen
Åh de bultar hårt mot mitt bröst
Och jag tar aldrig av mig Dig
Bär dig morgon, dag och natt, dyrt och heligt
Åh allt törst slår hårdare
När min längtan springer fortare
Jag brukar väga dig i handen
Bara för att krama oss närmare varandra

 


Så Du, ibland
När jag inte hittar de rätta orden
att sätta fingret på hur jag känner,
vill jag ta av mig halsbandet
och hänga det runt din hals
För att du ska känna mig slå mot ditt hjärta
För att du ska kunna känna vad jag känner



Dygnet runt

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-05 23:03



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fantastisk text!

Älskar dina ord som
smeker kropp och själ,
tankarna berör mitt hjärta
och får det att slå
lite snabbare

Så sensuellt
och vackert skrivet

2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP