Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ditt/ porträtt.

 

 

Rör vid mig.

Tröttkroppen har ontsidan utåt,

Och själen har gråt i sig.

Du vet, det tar nätter 

Ibland längre och då behöver jag dig,

Din hand nära mitt som ett stöd när allt vacklar,

Som ett ljus när mina ögon mörknar 

Denna hud mot min, det är allt ,

Bara det. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-11 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP