Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Fortsättning följer..."

 

 

Jag ska ta min röda scarf
Knyta din tillit till mitt hjärta
Runt ditt ansikte
Täcka dina ögon med leendet på mina läppar

Få dig att lita på mitt ord
(rysa av... välbehag)
Bakom stängda dörrar
och ett fönster på glänt

 

 

 

 

Pressa ner dig på rygg
Lägga min vikt
över ditt begär

 

 

 

Viska ...det som ropar inom dig

 

 

 

 

Låta isbiten i min mun kyssa dig
Sedan vandra ner för din haka, din hals
Dina....känsliga vårtgårdar

Låta värmen rinna i våra ådror
Okej jag kanske dröjer kvar,
Dröjer kvar
Nafsar där du hoppas,
att jag ska ta risken
fullt ut

 

 

 

 

Innan jag hasar mig neråt för din kust
Som är klar

 

 

 


Rör mig i cirklar runt solnedgången
Vågor mot din strand
Vet att du gillar ögonblicket
när du drar i lakanen med dina fingrar
skjuter rygg

och jag lägger en handduk
så allt blir extra mjukt
att bada i

 

 


 

Du mumlar att du vill ha en till kyss
Så jag klättrar upp
tillbaka för klippan igen

 

 

 

 

 

Du ber mig att ta av scarfen
Så jag lyder
Med djävulskap i blicken
och

du...säger plötsligt
Utan förvarning
och något darrig röst
och på knaklig "ursäkta franskan"

 

 

 

"F...du skulle ba våga sluta nuuu!!!"

 

 

 

 

"Fortsätt...med det du höll på med"

och trycker ner mig
låter mig falla omkull
i känslohavet som sköljer över oss

 

 

 

 

 

- Fortsättning följer

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-12 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP