Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Onlinevärdering

 


Ursprung: Blandat
Formgivare:
Pappa svensk
Mamma thai

 


Material: Kött och blod förgylld i guld

 

Svarvade ben,
En låda på magen utan lås
Brännförgyllning på bröstet
Välstoppad sits
Troligtvis tagel


Allmoge, dekormålad
Sent 1900-tal

 

Höjd 162, bredd cirka 30 centimeter
Djup.... okänt
Konditionsrapport, bruksslitage, repor
Smärre skador på benmärgen
i hjärtat och ögonen

 

 

Har stått i vardagsrummet
i dagsljus
och en kort period vid sängen
i skuggan

 

 

Finns det något värde på detta föremål?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-14 12:55



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Jag får tacka för den kommentaren....den är fint menad
2018-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus har betalt det högsta priset för dig.
2018-08-14

  Hopplös själ
Kul och tänkvärt ;)
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP