Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska kremera mina känslor

 

 

Hålla en liten enkel cermoni
På fredag klockan 18.00
Sjunga i kör

 

 

Strö dem över havet

 

 

Jag ska leda vägen över lunden
Låta det sköna gräset vagga mig
och solens armar
Mot min rygg
Stötta mina ben upp

 

 

Ha en bukett i min vänstra hand
Med rosa rosor
De symboliserar hopp
De symboliserar färg

 

 

Så kyss mitt eko en sista gång
Håll mina läppar
Mot dina tills de blir blå
En sista gång krama mitt D.N.A
Utan ledsna ögon
Skratta i min famn

 

 

Och ....jag ska be en stilla bön

 

 

 

att de får det bra
att vad som än händer framöver
så sker allt av en anledning
Vi inte rår över

 

och jag ska känna lättnaden i mitt bröst
att det sista jag lämnar är tron
En plats att återkomma till
med ett ömt leende och en dikt

 

 

 

 På sten




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 14:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo, du kan. du ger. att allt är så långt borta är en trist omständighet.
2018-08-14

  Fulbergarn
Ja jag tror jag följer ditt exempel, men jag strör dem i älven för vidare färd och hoppas de slår rot på en vacker strand och att de hittar någon som tar den tillbaka i full blom när hon är på besök
2018-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Any time, Caz Cat.
2018-08-14

  Hon kallar sig poet VIP
Tack Larz....an ....
2018-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Superb rubrik!
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP