Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oersättligt

 

Något är förstört

 

Jag hörde när det knakade till
När det slog mot golvet
När det spred sig som en löpeld
När klockan slog
När tiden rann ut

 

Och det finns inget som kan laga det
Inte ett skämt på allvar
Inga försök att göra mig sugen igen
Med att röra mig på ett visst sätt
Eller flörta med ögonen
eller hemliga knep som bara du känner till

 

Inget kan fixa det som är förstört


Inget bandage
För inget ben är brutet
Bara den del i mig som du trodde
tålde allt

 

 

bara den delen man inte kan återskapa

 

för,

 

Det som fanns där i - är oersättligt




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-14 14:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
har du gett jute nån bok än? du skull.e säkert bli utgiven om du skickade in manus till Bonniers eller Norstedts förlag. du är bra.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP