Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag har somnat

När jag blundar mig bort och somnar
då kan jag andas ut.
För i mina drömmar är jag i ett annat land
jag är i mitt hemland.

Det land som har oändligt stora hav
precis som folkets kärlek.
Det land som har de vackraste blommorna
för att den äger den renaste luften.

I mitt land finns den vackraste byggnaden
den byggnad som får mina tårar att rinna.
Byggnaden utsrålar värme,kärlek och godhet
i min Moske finns min själ.

I mina drömmar är jag i mitt land
och ber till Gud.
Mina tårar rinner för mina synder
jag ber om förlåtelse.

Förlåtelse för mina misstag,mina handlingar
jag måste be om förlåtelse.
Gud är god
och han förlåter.




Fri vers av Manal
Läst 276 gånger
Publicerad 2004-10-10 02:40



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
skrivet om ditt land...jag har aldrig varit i Palestina och vågar inte heller åka dit...men du beskriver det mkt vackert...förstår inte riktigt detta om de stora haven
2004-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal