Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du återvänder har jag checkat ut

 

 

Jag ska påminna mig själv
En regnig dag i september
Ska jag blunda och minnas
Denna storslagna utsikt
i ett djupt andetag

 

 

Över havet

 

 

De höga bergen,
Kusten och
sanden mellan tårna
och restaurangerna
Umami

 

 



Jag ville säga nåt,
men du lät mig inte prata till punkt
Du sa med andra ord ingenting
av vikt
men det tynger i mitt bröst ändå

 

 

 

Jag rullar ihop mina blusar
Det sägs att man får mer utrymme
i resväskan då
Om man rullar ihop kläderna
Jag trycker ner bikinin
Sandalerna
Stråhatten
Packar jag tillräckligt smart nu?

 

 

 

Jag tar en sista runda i rummet
Kontrollerar att jag inte glömt nåt

 

 

 

 

 

 

Och lämnar en skrynklig lapp på sängbordet

 

 

 

 

 

 

Min handstil redan från första klass
har aldrig varit särkilt vacker

 

 

 

 

 

Men jag kom inte på nåt bättre




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-08-18 10:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som fågeln flyger dina rader
mot nåt bestämt men det du
lämnar är något som ändå inte
går spårlöst förbi.
2018-08-18

    Lars Gullberg
Åh ag älskar ditt språk här. Ditt heartbreak hotel.

Finns något innerligt vackert, du plockar fram den lilla flickan i dig. Hon med lite fumlig handstil. Så vacker slutrad.


2018-08-18

  HenrysDotter
Riktigt bra! Vackert med ett sting av vemod
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP