Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns på insta under namnet @honkallarsigpoet


I stormens öga

 

Det finns en hel väderlek i din blick

 

 

 

En tsunami i ditt hjärta

 

 

Och jag klurar på om jag klätt mig för rätt 

Tillfälle

 

 

 

 

 

 

Borde jag tagit på mig shorts i stället?

Tryckt ner paraplyet i väskan?

Jeans och t-shirt för slappt häng i parken?

Eller stickade koftan och svarta mössan?

 

 

Är vi skridskor i Kungsan?

Bambi på hal is...

Färjan till Djurgårn

Midsommar på landet

Eller bio i höstmörkret?

 

 

 

 

Hur lyder din prognos

 

 

 

 

När jag står öga mot öga

 

 

 

Med dina naturkrafter

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-27 12:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denna är riktigt djävulskt bra. gillar.
2018-08-28

    Lars Gullberg
Så fint. Du låter ingenting vara något hinder. Dikten strålar av välkomnande. i vått och i torrt. bara vill vara i sällskapet. Få vara tillsammans. Vacker poetisk aura omger texten.

Applådidos
2018-08-27

    jesse james
De fyra första raderna är en hel dikt i sig/JJ.
2018-08-27

  BenGust VIP
En hel väderlek i någons blick.

Så fyndigt ...
2018-08-27

  Fulbergarn
"En tsunami i ditt hjärta" kalasstrof
2018-08-27

  Hon kallar sig poet VIP
Jag gillar det enkla, och det kan ibland inte bli mer romantiskt än duggregn och en iver hos båda efter första träff att typ gå förbi pizzerian och hem till nån och kolla Netflix med regnet smattrande mot asfalten utanför. Nu är jag kanske lagd åt visst håll...men det där är poesi bara kommentaren du! :) Du får bjuda ut nån i regnet :)
2018-08-27

    Sefarge VIP
Njaa,stilla vårregn
utanför Tranåsens
korvkiosk
Duger det?
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP