Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-09-19


Går jag dig på nerverna?



Så jag kanske råkar spilla liiiite för mycket tid
På din akilleshäl
- nacken -
Att kyssa dig där håret reser sig
och du nästan tappar greppet
om tallriken vid diskhon
och balansen går i kras
i tusenbitar
och vi tänds på flera cylindrar

 

När vi faller
vågrätt
lodrätt

 

Ställer jag till det för dig
Om min lust väcker dig innan morgonkaffet?
Eller riskera jag att du blir rasande
på min underläpp, biter mig i armen
och smiskar mig om rumpan
utan nån vidare kontroll

 

"Morr!"

 

 

Livar jag upp stämningen
genom att trampa dig på tårna
när jag säger att du egentligen är sexigast
när du kliver direkt ur duschen
blöt och tilltufsad
INTE i de där för tajta nya jeansen
du har på dig nu

 

 

Lever jag farligt
Blir du kallblodig?
om mina fingrar ger sig ut
i dina mest förbjudna vatten
och hugger till
där du mest anar...

 

Törs jag lämna ett sugmärke
i ditt revir
eller där det är brottsligt nära
Vill du ta mig på bar gärning
med ditt ben
mellan mina
din tunga i min mun
din saliv där det gör både mest skada
och finns bäst läkekött

 

 

svartnar det för dina ögon
när våra tungor tjafsar mot sänggaveln
sjunker ner på madrassen
när vi gnuggar synen
framför varandras polerade ytor
känner jag inga skuldkänslor

 

 

 

Grattis du har fått en retsticka på halsen

 

 

 

- Stönar eller suckar du nu -

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-22 22:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
härligt ångande inget bjävs med passiva kvinnor som "väntar" ... älskar Ditt driv och uppfinningsrikedom och hugget och smisket gör det wild and dirty, dock med klass och finess, perfekt balans. Snyggt.
FÖRFÖRELSE behövs sannerligen läras ut.
Keep Shining QueenSis
DominiQue
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP