Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bryggan mot kylan i väntan ...

 

Tack till dig kära Poeter vän

- när en skrivare här på poeter

vandrat vidare till den sidan,

där inga skrivtecken finns

- ja då behöver vi som ännu är kvar,

 

på den här sidan

handfasta tag från poetervänner

som känner för mig och för dig

- märkligt

- man blir liksom

lite skör mot slutet - 

 

Mitt stora tack skall du ha!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-10 22:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kära Monika Gammelmormor - vilken innerlighet i dina ord och bilden även den så andlöst vacker. Tack!
2018-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
vi berör varandra genom ord och tid - och sedan tystad och minnen
kram
2018-10-11

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Kramar
2018-10-11

  walborg
Det uppstår fina band genom orden och saknaden känns efteråt
2018-10-11

    Sefarge VIP
Text som griper tag
i det sjövilda hjärtat!

2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP