Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen den tunga

Sorgen den tunga

det obeskrivliga sker

Ingen kan förstå




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-06-15 13:00



Bookmark and Share


  Nessie
Fint skrivet!
2006-06-15

  Cris
Ibalnd kan man inte förstå
sorgen tynger ändå...
fint Cajsa!!
2006-06-15

  Jessica Ebbesson
Mycket vackert skrivet..kram
2006-06-15

  Pulsatilla
Så är det... Ingen kan förstå..
Kram
2006-06-15

  småbusig
väldigt fint skrivet... vi känner alla en saknad idag... kram
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg