Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan du skriva för mig, babe? En story med detaljer bara jag känner till. Jag menar jag vill bara kunna lägga ett bokmärke där jag låter fantasin sväva i väg som mest. Känna mig nära ditt språk


Kan jag få läsa dina tankar?

 

Kan jag få läsa dina tankar...
Så som jag låter dig läsa mina

 

 
Kan jag få utspelas i din säng,
vara din musa?
Kan jag få höra dina rysningar,
ditt pirr inför nästa kapitel
Vara sidan du vänder med ett slickat finger

 

 

Kan vi dra in på lyxhotell
Med Marian Keyes hack i häl och
bubbel i badkaret
Kan vi sippa med Mankells skulderblad
Smyga i korridorer och vända på
"Do not disturb-skyltar"
Kan du förlägga dina läsglasögon
eller linser
på mina mest pinsammaste stunder
och jag få garva åt dina Moment 22?

 

 

Kan jag bli din förläggare, se ditt råmanus?
Hamna i dina armars intriger, dina ögons spänning
Känna vad som pågår bakom sviterna
när ditt hjärta streckläser min kropp 

 

Kan jag få vara den där mystiska mörka
främlingen
i en Harlequin roman?

 

 

Som älskar med dig på en
1800-tals schäslong
Under stjärnorna med havsutsikt i håret
Ta dig med storm
så att du vaknar
som ett yrväder i

 

 

knullrufs




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-07 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt hela vägen..
2020-04-08

  Carola Viola Hedelius VIP
Mina ord! Så igenkännande, så ska det skrivas! Tack , tusen tack för en härlig fängslade läsning!
2020-04-08

  Nina Nightwish
Aaaaah... Fucking awesome!!
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP