Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Skriv något vackert, utan att svära"

 

"Skriv något vackert

 

 

Lina"

 

 

"Skriv något vackert utan att svära"

 

 

"Snälla, jag vill ha den snälla, Lina"

 

 

 

 

 

Skär ut ditt hjärta
Servera det med råge
Halstra på tillräckligt hög värme

 

 

 

Snubbla inte på mållinjen
Stå rakryggad
Upp med hakan
och visa dig på styva linan

 

 

 

 

Du vill ha mig så

 

 

brynt, kokt, rökt
rätt kryddad
men jag bakar in det så knepigt
glömmer mjölet
ibland
och du ser på mig med avsmak



 

Och jag hulkar
Faller på mina bara knän

 

 

Jag får inte svära
Jag får inte svära
Du hatar det
Jag får inte svära
Jag får inte svära

 

på nåt,

 

 

Och jag viskar
Tittar upp mot dig med rödgråtna ögon

 

 

och jag säger allt det ömma
du inte tål att höra mot din kind
med kraftlösheten på min tunga

 

 

 

"Jag kan inte"

 

 

 

"Jag kan inte skriva något vackert"
"Jag kan inte få det att komma ut rätt"
"Jag kan inte få det att kännas bättre"

 

 

 

 

 

 

"utan din hjälp på traven ..."




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-05 20:20



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Du har så rätt BenGust - gillar inte det tillrättalagda - det är inte så band knyts eller ärliga känslor känns. Haha kul med kaviaren!
2018-11-07

  BenGust VIP
Det vackra riskerar alltid all bli på tok för
tillrättalagt. Och då inte ärligt,
bara konstruerat. Som att klämma
ut rysk kaviar ur en Kalle-tub.

2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP