Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lEn

det var inte lämnandet som gav syre åt kroppen, inte heller det att rädslan satte sig i maggropen som ett slag mot det mest extensiella eller hur kallt ett regn är när det faller ovälkommet.

 

I det att stegen var snabbare än viljan och gruset var hårdare än klädseln tog kroppen beslutet om andetaget. 

I mörkret har rädslan inte större densitet än ett par ben njutsamt uppgivna på en gammal soffa med ett plåster varsamt placerat.

Och andetaget djupt muskulerat från mellangärdet, ut mot viljan

Den viljan.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP