Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

aldrig skall jag sluta älska dig
aldrig skall jag kunna glömma
aldrig skall jag vara samma mer igen

jag kommer aldrig att våga vila
avvaktande framtiden i tillförsikt
eller förlita mig fullt på annat än nu

för evigt skall jag bära dig i mitt hjärta
för till kropp och själ var vi förenade
på gott och ont till glädje och smärta

det märket släpper jag aldrig aldrig
aldrig lämnar dina spår för de är också jag
nu och i evighet oavsett vad som händer

det vet du
det vet jag
min älskade




Fri vers av Cinemiracle
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-06-17 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle