Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sorry jag e knäpp ...


Vi pratade om Cosmos första natten

 

 

Vi låg i din säng och smekte
varandras stjärntecken
Jag försökte närma mig ditt element
Krama dina händer och
Svepa in min tunga i din orbit

 

 

Jag vet egentligen inte hur vi hamnade
där i galaxen
Hur vi kom in på samtalsämnet
mumlandes

 

 

 

Du sa nåt om Cosmos och Venus

 

 

 

 

(Det var så jag fick reda på namnen på dina katter)

 

 

 

och jag sa "Jupiter"....det måste funka både på
en hane eller hona som namn...?
"Neptunus" låter lite killigt...
"Merkurius" hmm lite så med
Men "Saturnus" är nog ungefär som Kim
Könsneutralt, eller hur?

 

 

Men Uranus...da.....Ur anus?

 

 

 

Vem vill liksom heta U r a n u s!?

 

 

 

Jag tror du la dig på min arm
och sen jag mig på din
sen somnade vi

 

 

Någonstans ute i rymden

 

 

 

Jag kan inte riktigt säga
om vi slutade i oändligheten
eller löste gåtan
Men jag gillar att spåna
out of the blue på dina svarta lakan

 

 

 

 

Även om du hyschar mig med kyssar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-19 00:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
grannens katt hette kosmos. vår katt hette kedi. det är turkiska för katt. det stod kedi på halsbandet då katten kom ill oss. så han fick heta det.
anmnars är ävren jag intresserad av astrologi. har ascendenten i vågen.
2018-12-19

  Peter Olausson VIP
Men så fin, så nära i det där samtalet om allt och ingenting. Blev bara glad av att få tjuvlyssna lite så här på Poeter!
2018-12-19

    ej medlem längre
Dina texter blir bara bättre och bättre. Uranus är en spännande variant...
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP