Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nope


Du är fyllesms:et kl 03

 

Där ärligheten bor nånstans på Birger jarlsgatan
eller tvärgata till Götgatsbacken
Hungern skriker
Kåtheten lyser med sin närvaro

 

 

 

Och du är beslutet jag vill fatta
På tu man hand whatever klockan 03
Även om det tycks naivt där och då
Frysa häcken av oss under en promis
dela pommes på donken efter klubben

 

 

 

Sällskapa hem med på t-banan
När jag ser alla andra lyckliga par
och spyr galla över dem
men egentligen älskar scenerna
i rulltrapporna och på perrongerna i smyg
för jag vill också ha den huvudrollen
med alla repliker som hör till

 

 

"Oh for godness sake"
or "FUCK you!" som du skulle sagt

 

 

("möt min blick vid Sergels torg
dansa med mina läppar till NAO
dra mig baklänges
och få mig att visa framfötterna
se på film och skratta åt Medicinen i sängen,
Le så där snett och lurigt på kudden
vill ha dina gigabit mer än Spotify, Chromecast och
HDMI input 1 tillsammans nånsin kan ge")

 

 

 

Du är det där skavande sms:et i fickan
Jag fingrar på, men inte törs skicka
För min blyghet, osäkerhet you name it
Är dessvärre spiknykter
Men egentligen borde, borde...

 

 

 

Du ÄR den som skulle få alla andra
i sitt rätta sinnelag att gå i taket och fråga...

 

 

 

Har du vänt på dygnet eller?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-20 23:53



Bookmark and Share


  Tess74
Snyggt K!
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP