Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

En kärlekskrank fru i Geneve

som över skaklarna klev

sa: Oops så det blev!

Jag tror jag såg fel!

(i sin blick var hon vindögd och skev)




Övriga genrer av Eline.P
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-06-19 07:46



Bookmark and Share


  Tothem
Underbar!! Härligt rim!
2006-06-19

    ej medlem längre
Komiskt och roligt att läsa-bra limerick och lyckat m rimmet
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P