Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om förlåtelse

Med tårar rinnande på mina kinder
ber jag om förlåtelse.
Jag knappt andas för mina tårar hinner ifatt
snälla förlåt mig.

Förlåt för mina starka ord
Förlåt för mitt beteende

Mina ord får ditt hjärta att brista,
och det får mina tårar att rinna.
Mitt beteende får din själ att brinna,
och det får mig att vilja försvinna.

Förlåt för mina starka ord
Förlåt för mitt beteende

Så här och nu ber jag om förlåtelse
jag står på mina bara knän.
Mina läppar formar ett litet ord
och samtidigt känner jag smaken av salt.

Förlåt,förlåt
mitt Hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-10-12 20:08



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
dag då Sharon läser denna text högt och allvarligt menat ;)
2004-10-12

  karenina VIP
man inte hejda sina känslor, sitt beteende, det måste bara ut. Men det är en styrka, men även viktigt, att kunna be om förlåtelse efteråt för vad man gjort.
2004-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal