Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan

Som små stigar i själen ringlar sig sorg och hopp,
Det är svårt att ha reda på vägen, när någons liv tar stopp.
Alltid ska den vandra tankar, resa minnen vid vägens kant,
Hugga runor på stadiga stenar,
Det som var visst och sant.


Evigt den mjukaste rösten

talar milt inuti
Om det som var och komma skall
Om kärlek som Alltid förbli.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-31 08:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Oerhört berörande, på djupet, om livet, om resan, om minnen.
2019-02-01

  ULJO
Livets bästa, kärlek
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP