Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


äMne

Tälj inte orden utan mening,
Låt dem inte staka sig i hastig ånger.
Låt dem vara en len sång,
Rakt ur hjärtat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-16 18:21



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP