Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


Ett liv och etthundratrettiosju dagar

 

Svaret jag så länge letat efter lämnade mig i fler frågor än jag förmår. Försök inte förstå mig. Håll bara min rygg en stund. Låt mig blunda mig igenom detta.

Sammeten är kvar. Glittret i ögonen är kvar. Värmen av hud är kvar.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-17 12:45



Bookmark and Share


  Respons VIP
Känns som ett svårt sorgearbete med fokus på det viktiga som finns kvar.
2019-02-18

    ej medlem längre
Med slutna ögon, kvar i känslan. Vacker är värmen från dina ord.
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP