Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våga steg, porträtt

 

 

Lätt, som ett fjät håller jag drömmarna.

Inte ett gram för tungt att bära. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP