Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


I KORTHET

 

det finns en lösning

för den som är rädd

för att bli påtvingad

andras trosuppfattning 

 

skaffa ett säkert skydd

TROSSKYDD...

 

för dig som känner att

det inte finns en modell

som passar dina behov

av en bekväm underbyxa 

 

förklara för dem din egen

TROSUPPFATTNING

 

när du ligger där i hettan

känslorna når dig av panik

hur ska boxershorts lösa det?

men nu är det dags att lära

 

det finns något som kyler ned

KALLSÅNG

 

när modet börjat svikta lite gran

du känner att nu ger du katten i't

 

ta dig en jamare och lyssna till musik

 

det är skönt att koppla av till en symfoni 

och nynna med till en ren KATTA-strof

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-24 20:10



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Svenska bråket inbjuder verkligen till ordlek. Det har du och Hasse & Tage visat prov på och gjort det på ett roligt och föredömligt sätt.
2019-02-27

  Bodingen VIP
Om detta inte alls hjälper
heta känslorna då stjälper
efter avtagande av Sloggy
kanske blir style av Doggy




2019-02-26

  ULJO
Gillar din avskalade skrivstil. Bra
2019-02-25

  Feliaxel VIP
Kul text med lite eftertanke
2019-02-25

    ej medlem längre
ok fick mig att le flera gånger, händer inte ofta i poesi, än mindre i musik...
2019-02-25

    ej medlem längre
Jepp! Ikväll är det ordlekskväll och du skänkte mig ett förnöjt leende :)
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP