Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lärfT

solen har tagit sitt fäste på en blå sky,

jag vill springa ut på bron med armar vitt isär och ta emot det välsignade med utsträckta armar.

 

Men jag står stilla i steget. 

 

Än har jag inte väckts till vår, jag har bara

vridit mig litet uppvaknandet.

Det tar tid att från mörker övergå till ljus.

Jag ska ändå hålla det som en sänghimmel,

Över mitt.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-25 10:22



Bookmark and Share


  ULJO
Vi får bara känna lite på våren, bakslagen kommer ett efter ett. Men drömma kan vi.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP