Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dialog/ porträtt

Säg aldrig så där till mig igen, sa hon

där hon gick och småskällde lågt

 

på sig själv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-07 10:35



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Självkritik eller till en man?
Dikten framkallar tankar.
Alltså är den bra.
Glad vår! TBG.
2019-03-07

  danne //
Men efter regn kommer sol :)
Tänker jag!
Bra skrivet.
2019-03-07

  ULJO
Kanske ett sätt, en uppmaning, att tänka efter före
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP