Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummerplåt

 

 

Tänkte mig tidens brungula strån

den där allra första dagen av ett liv,

Som om en enda vår byggt sitt i grönt,

Kanske som en morgon byggd av

rostat bröd och marmelad när ungarna

Var ovilliga att börja sin dag.

Men,

 

Jag vill börja mitt, Med.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-09 22:41



Bookmark and Share


  ULJO
Jordgubbar med vanlig mjölk.............
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP