Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bryta itu och laga.

 

 

Hon slutade aldrig att sjunga, orden inuti

tumlade runt som små skutt till hjärtats taktfasta

trummade.

Ibland tar det tid för röster att resa,

tänkte hon nerbäddad i rannsakelser.

Tid att öppna det stängda

och att våga låta själar tala.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-22 10:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Varm applåd - applåderna borde ha färg. Denna gången; hjärtansröd.
2019-03-22

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP